luni, 22 decembrie 2008

Iliescu si-a luat niste bani in cap

In Bucuresti, nu a fost sa fie ca la Lupeni (in timpul campaniei electorale din luna noiembrie a.c.), unde cativa nostalgici, au fost alaturi de baronul local, primarul Cornel Resmerita si fiul sau, ajuns deputat... in cele din urma...in timpul vizitei fostului sef al statului, Ion Iliescu.


Ion Iliescu, fondatorul FSN, continua sa fie contestat de mare parte a celor ce-au iesit în strada, în decembrie 1989, precum si de familiile celor ucisi atunci. La o ceremonie de comemorare a revolutiei din decembrie 89 s-au înregistrat altercatii si atacuri asupra lui Ion Iliescu. La cimitirul din Bucuresti al eroilor revolutiei fostul presedinte, care a jucat un rol cheie în evenimentele din decembrie 89 a fost agresat de revolutionari si membri ai familiilor celor ucisi acum 19 ani, care au aruncat în el cu monede si l-au huiduit. Multi români îl considera pe Ion Iliescu drept faptas, care s-a facut vinovat de sângele varsat dupa 22 decembrie. In cimiturl bucurestean, Ion Iliescu a fost izolat si aparat de serviciul de protectie si paza.
Iliescu si-a luat niste bani in cap
Tiberiu Lovin December 21, 2008 · Categoria: MediaNEWS
Daca in urma cu 19 ani, pe 21 decembrie, se tragea cu gloante in romani, acum revolutionarii au intors armele si i-au aruncat cu monede in caciula ceausita a lui Ion Iliescu. Protejat cu hainele de SPP-isti (video Realitatea tv-http://www.realitatea.net/video_575806_ion-iliescu-a-fost-atacat-cu-monede-si-huiduit-la-comemorarea-eroilor-revolutiei---vezi-video_419281.html), batranul comunist a scapat viu spre deosebire de cei care au murit in ‘89.
Dumnezeu sa-i ierte!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu