vineri, 7 noiembrie 2008

"Mineriada" electorala a PSD-ului, in Municipiul Vulcan...



"Mineriada" electorala a PSD-ului sau campanie electorala...

In prima zi de campanie electorala, primarul localitatii Lupeni- Cornel Resmerita si primarul localitatii Uricani- Danut Odagiu Buhaescu, impreuna cu angajati ai celor doua primarii, alti oameni deveniti peste noapte membrii PSD, dar care s-ar parea ca au fost platiti pentru prezenta, au marsaluit pe strazile Vulcanului, pentru a sustine candidatura fiului primarului din Lupeni, Cristian Cornel Resmerita, la functia de deputat si a lui Cosmin Nicula la functia de senator. Pentru acest demers electoral, nu a fost depusa nici o cerere autoritatilor locale din Vulcan. Initial, organizatorii au spus ca nu vor face altceva decat vor distribui materiale electorale. Nu a fost sa fie asa. Deoarece la conducerea Primariei Vulcan se afla primarul PDL Ile Gheorghe, psd-istii au recurs in cele din urma la un mars electoral. Apoi s-au oprit in fata Primariei Vulcan, si au inceput sa scandeze diferite lozinci. Au fost cateva altercatii , fiind necesara interventia Politiei, care totusi a fost tardiva.Cum este posibil ca intr-o campanie electorala, sa te opresti in fata unei institutii publice, si sa te dedai la asemenea atitudini provocatoare? PSD a inceput o campanie negativa, care insa ramane de vazut cum se va incheia. S-ar parea ca putem sa ne punem serioase semne de intrebare cu privire la implicarea celor doi primari, si implicit la resursele publice de care pot dispune in aceasta campanie electorala. Cu atat mai mult cu cat primarul Municipiului Lupeni, Cornel Resmerita, sustinandu-l pe fiul sau, implica atat functionari din primarie cat si resurse publice de care dispune. Este vazut zilnic la sediul PSD din Lupeni, (daca in Primarie nu este, oamenii sunt indrumati catre sediul PSD), apoi in actiunile electorale. Fie in timpul programului sau dupa orele de program. Revenind la cele intamplate in Vulcan, actiunea electorala poate fi apreciata cu usurinta, o "mineriada" electorala a PSD-ului, un partid care chiar daca si-a schimbat denumirea de cateva ori din 1990, nu este strain deloc si are multe in comun cu termenul de mineriada.





In cursul zilei de 5 noiembrie a.c., familia Resmerita, functionari publici din cadrul Primariei Lupeni, etc. au participat din nou la un mars electoral, de aceasta data facandu-se simtita prezenta organelor de ordine.
De retinut insa un aspect important, una este sa distribui materiale electorale, si alta este sa strigi pe strazi diferite lozinci, provocatoare specifice de altfel unor vremuri pe care multi dintre cetatenii Vaii Jiului le doresc uitate. In alte zone din judetul Hunedoara, campania PSD se desfasoara fara astfel de atitudini. Dar si fara edili implicati cu tot ce inseamna resurse publice...
Comparativ cu ce s-a intamplat la Vulcan, iata un film in care este prezentat un scurt rezumat al campaniei electorale pentru functia de deputat, in colegiul 7 Hunedoara, a candidatei PSD Liliana Tolas, din data de 2.11.2008 .
Invitatie deci, pentru a face diferenta:


RESMERITA JR. INCALCA O DISPOZITIE DATA DE TATAL SAU, PRIMARUL CORNEL RESMERITA




















RESMERITA JR. INCALCA O DISPOZITIE DATA DE TATAL SAU, PRIMARUL CORNEL RESMERITA

Fiul primarului (PSD) Municipiului Lupeni Cornel Resmerita, isi poate permite ca in calitate de candidat la functia de deputat in Parlamentul Romaniei el fiind si consilier local (PSD), sa nu tina cont nici macar de dispozitia data de tatal sau, cu privire la amplasarea afisajului electoral....
Oare Cristian Cornel Resmerita, chiar daca este baiatul lui tata, nu poate respecta o dispozitie legala cu privire la locurile de afisaj?

Un cetatean de bine din Lupeni a reusit nu numai sa ne aduca la cunostinta acest lucru, dar a lipit dispozitia pe garduri pentru a vedea si "poporul" situatia de ilegalitate in care se afla afisele electorale ale lui Resmerita jr.
_________________________________________
CINE VA INDRAZNI SA PUNA IN APLICARE ACEASTA DISPOZITIE, POLITIA COMUNITARA CARE ESTE ASERVITA TOTAL INTERESELOR PRIMARULUI RESMERITA SI A PSD-LUPENI, POLITIA LUPENI, DESPRE CARE GURILE RELE SPUN CA SE AFLA IN ACEEASI SITUATIE CA SI COMUNITARII POLITISTI ?
DEOCAMDATA SE POATE AFIRMA DOAR CA TATICUL ISI PROMOVEAZA FIUL CU TOATE RESURSELE DE CARE DISPUNE, SOFER- MASINA PRIMARIEI, POLITIE, FUNCTIONARI, ASA-ZIS CITY-MANAGERUL GABRIEL LUNGU, PLATIT DIN BANI PUBLICI, SI CARE DIN ANALIST FINAL S-A TRANSFORMAT IN CONSILIER POLITIC, APARANAD FARA NICI UN FEL DE PROBLEME, IN EMISIUNI TV ELECTORALE, PRE-ELECTORALE...MAI CONTEAZA? ARE BALTA PESTE...
DACA LA VULCAN NU VOR MAI PUTEA FACE NIMIC DE CAPUL LOR, ACESTI PSEUDO SOCIAL-DEMOCRATI, ISI VOR FACE DE CAP LA LUPENI SI URICANI, TOCMAI DIN CAUZA IMPLICARII PRIMARILOR CELOR DOUA LOCALITATI.
CU ATAT MAI MULT, CU CAT S-AR PAREA CA DIRECTORUL DE CAMPANIE A LUI RESMERITA JR. AR FI CHIAR PRIMARUL DANUT ODAGIU BUHAESCU.
REVENIND, IATA CE AM GASIT PE STRADA I.L.CARAGIALE DIN LUPENI:


RESMERITA JR. INCALCA O DISPOZITIE DATA DE TATAL SAU, PRIMARUL CORNEL RESMERITA



















RESMERITA JR. INCALCA O DISPOZITIE DATA DE TATAL SAU, PRIMARUL CORNEL RESMERITA

Fiul primarului(PSD) Municipiului Lupeni Cornel Resmerita, isi poate permite ca in calitate de candidat la functia de deputat in Parlamentul Romaniei el fiind si consilier local (PSD), sa nu tina cont nici macar de dispozitia data de tatal sau, cu privire la amplasarea afisajului electoral...
Oare Cristian Cornel Resmerita, chiar daca este baiatul lui tata, nu poate respecta o dispozitie legala cu privire la locurile de afisaj electoral?
Un cetatean de bine din Lupeni a reusit nu numai sa ne aduca la cunostinta acest lucru, dar a lipit dispozitia pe garduri pentru a vedea si "poporul" situatia de ilegalitate in care se afla afisele electorale ale lui Resmerita jr.

http://www.youtube.com/watch?v=GPEP4eIgR28

http://www.youtube.com/watch?v=SkD-yE1yHy8